Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea comenzilor in Bucuresti

–    modalitate de plata card credit/debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.
–    modalitate de plata virament bancar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.
–    modalitate de plata numerar ramburs – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 15 lei.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

–    modalitate de plata card credit/debit – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.
–    modalitate de plata virament bancar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.
–    modalitate de plata numerar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei.

Durata de livrare si efectuarea livrarii

Termenul estimat de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 5 zile de la data inregistrarii acesteia.

Efectuarea livrarii se face prin intermediul firmei de curierat FanCourier. De asemenea verificarea statusului expeditiei se poate face pe website-ul companiei FanCourier.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 5-7 zile lucratoare, dar nu mai mult de 10 zile de la data inregistrarii comenzii.